Posetivitet.

Med tanke på att jag varit så fruktansvärt negativ och bitter på min blogg så tänkte jag faktiskt ta ett ögonblick och skriva lite positiva rader.


Jag har fantastiska vänner, dom lyssnar, ringer och skriver bara för att höra hur jag mår samt alltid vill göra saker med mig bara för att jag ska må bättre. Dom stöttar mina beslut och försöker inte ändra mig som person. Dom kanske inte alltid har samma åsikter och tycker att jag är knasig i vissa tankar som jag har, men dom skulle aldrig förändra mina beslut. Dom visar vad äkta vänskap är och vill mig bara väl i livet. Dom får mig att inse att istället för att blicka tillbaka så finns det ett ljus där framme i den långa svarta tunneln. Dom förlåter mig för mina misstag och nedvärderar mig inte trots att jag gör fel ganska ofta. Dom sätter mig på plats om det så behövs utan att ge mig ångest eller dåligt samvete. Jag sägee det för sällan, men jag är dom evigt tacksamma.

Jag ser mer dom problem jag har med alla runt omkring, än det problem jag faktiskt inte har. Och det är ju också en grej jag kan höja mina vänner till stjärnorna. 

Om dom vet eller ser att något är fel så släpper dom allt. Dom ställer in sina kvällar bara för att jag är ett vrak. Spelar ingen roll om dom ska festa, ska på dejt, ska ha familjekvällar eller bara har något inplanerat, dom har alltid släppt allt pågrund av mitt mående. Det är vänskap, det är goals. 


Allmänt | |
Upp