Måndag.

Mycket som har hänt sen sist faktiskt. Jag kommer slänga upp lite bilder sen så ni får se vad som hänt då jag inte kommer komma ihåg allt själv.
Just nu sitter jag hos mamma, numer arbetslös. Jag tänker inte gå in så mycket i detalj men det kommer en uppdate om det också då jag är mer insatt i hela min sits. Och har just övningskört, gick fan jävligt bra idag och är grymt nöjd över min och min handledares insats. Vi har kört många gånger i skogen å sådär för flera flera månader och endast en gång lagligt i trafik och jag måste säga att man kan tro att vi kört massor mer, det enda var väl att jag höll på och krocka i en älg men annars så. Hur som. I helgen så har jag gjort följande, fredagen var jag hos Nicke och Linda med Sara och Rasmus, vi åt pizza, spelade spel, såg idol och åt bara massa onyttigheter som godis, chips och glass.Det var jätte kul att umgås med dom. Sen på kvällen for jag till Johanna och var med hennes systrar och kusin, såg lite youtube och gled lite bil. Sen vid två var det läggdags för klockan elva lördag for vi till älvsbyn, körde hem Johannas syskon och gick på bolaget. Där efter for vi och hämtade Minna i Arvidsjaur och sen hem till ptown för en snabbfixning innan fest hos mig. Jag Minna Johanna Sosso Bengan å Sara började med att köra lite lekar som avslutades med beerpong och sänka skepp. Sen kom några fler förbi, som Linn som jag inte festat med sen skolavslutningen i nian så det var jätte kul. Sen kom det ju givetvis mer fantastiska människor men det var ändå inte överdrivet med folk för att vara hos mig. Vi gick ut på kroge, olles faktiskt. Jätte kul där också. Sen blev det en efterskiva hos mig, vi festade till fyra kanske sen blev det sängdags. Johanna Minna och Pernilla sov hos mig, så himla mys. Jag hade en så himla kul kväll med en jätte bra fylla, dock surrar man ju alltid lite väl mycket då promillen slår över, så ångesten kom i vanlig ordning. Sen söndag så hängde vi alla som sov över, bakisåt, såg barnfilm innan det blev dags att köra hem Minna till Luleå. Tio av tio får denna helg.
 
Förra helgen får också tio av tio då jag Pernilla Frida och Micaela var i en stuga i skogen presis uti vattnet. Helt för oss själva utan grannar och bara åt god mat, eldade, såg film och spelade spel. Var riktigt behövligt och kul då vi inte umgåtts på hur länge som helst. Det ska jag verkligen göra fler gånger.
 
Nu kommer Elin och hämtar mig, så vi hörs.
 
 
Allmänt | |
Upp