Helg, för vissa.

Nu är klockan halv två på natten och jag jobbar vaken natt inatt, samt imorgon. Sen har jag 3 dagar kvar innan jag får dra till gotland med bästisar. Kul.

Känns dock inte jätte kul att jobba, men ändå helt okej då man vet att det snart är dags för ledighet ändå.

Jag har inte så mycket att skriva om, för det har inte hänt mycket alls.
Jag har varit hos läkaren angående mitt magsår och min struma, inget nytt där. Samma skitsvar fortfarande och det könns som det bara blir värre och värre. Även fast det är långt ifrån så har jag någon känsla av att allt kommer gå åt helvete och snart förblöder det, och så ligger jag där. Dom gör ju aldrig något innan det är försent. Och det är en ruskig känsla. 

Vet att det varit mycket negativitet här på senaste, men det är precis vad mitt liv består av också. Och det hjälper så mycket att skriva av mig, då jag hellre skriver "åt mig själv" än att prata med andra. 

Något som också tär på mitt magsår är alla jävla bråk och gnabb runt omkring. Det handlar sällan om mig, men slutar med att det ändå är mitt fel. Snart kommer jag på riktigt att lägga ner så många i min närhet, tyvärr. För jag älskar alla runt om mig så otroligt mycket, men jag är helt slut och snart kraschar jag in i den där jävla väggen. 
Ständigt vara orolig är fan inte hälsosamt.
Det är synd att man alltid ska göra så att alla lär känna varandra, det slutar ändå bara åt fanders lik förbannat. Tänk om man kunde vara tacksam istället för att såra mig. Jag känner mig fan utnyttjad. 
Tack och hej.

Allmänt | |
Upp