Tillbakablick 2017.

Januari. - En månad där jag minns att det var mycket jobb, nästan varje dag. Var lite festligheter och lite häng. Var en riktigt tråkig start för ett nytt år. Hände inte alls något som är värt att minnas. Var till Vidsel den enda helgen jag var ledig den månaden. Not more to tell.
Februari. - Efter att ha jobbar 8 nätter på rad drog jag och flickorna till Kåbdalid och bodde på blåfjäll en natt då det var skotertävling. Vi festade och hade trevligt. Sen var det yttligare bara massvis med jobb då jag och tjejerna skulle till stockholm för en helg och se Emil Assegård och 2 blyga läppar, vi bodde på hotell, gick på stan och shoppade massor, åt lunch med Linn Hanna och massa andra bekanta. Vi hade det riktigt mysigt.
 
 
Mars. - Också en riktigt tråkig månad. Minns att ag var sängliggandes en vecka pga ryggskott och värk i hela kroppen. Utöver det var det väl mest jobb och även nån utgång. Även då var jag en sväng till mormor och morfar vilket alltid är magiskt annars var det ingen rolig månad alls.
 
 
April. - Även min födelsedag vilket är den bästa dagen jag vet, fråga mig inte varför men så är det. En riktigt händelserik månad var det faktiskt. Första helgen var det födelsedagsfirande hos Gummi där det blev bad i tunnan och massa andra roligheter, andra månaden hade jag min födelsedagsfest i mammas lokal, vilket var riktigt kul. Jag hann även fara en sväng och hälsa på min bror där jag mamma och syster bodde på hotell. PÅvägen hem for vi även förbi min andra syster och det var kul och få se vars hon bor nu för tiden. Vi hängde även mycket i junes hus, fråga mig ej varför men känns som vi var där hela tiden. En rolig månad.
 
 
Maj - I maj månad blev det mycket fest, har inte så mycket bilder från den månaden och inte så mycket minnen heller, tyvärr. Söp väl bort de flesta minnerna från denna månad, haha. Men jag gjorde min första tattuering, så mycket minns jag.
 
 
Juni. - Sommerens första månad, märktes dock inte. Då det var kallt inprincip hela tiden. Men det var en rolig månad för då åkte vi ett gäng till Gotland. Det var en fin tid innan saker förändrades. Jag var även mycket med Micaela som hade semester och det var även roliga trapper tisdagar.
 
 
Juli - Också en riktigt rolig månad med mycket festligheter, luleåkalaset, pdol och mycket båtfester. mer behöver jag inte säga. Fantastisk månad. 
 
 
Augusti. - Månaden så jag fick börja övningsköra lagligt, vi for även till göteborg och till ullared. Hälsade på min bror och åt kräftskiva. Var till vougga och norge.  Åkte mycket bil och hade en riktigt rolig månad med dom jag tycker om.
 
 
September - Var vi fortfarande på resande fot, men kom hem någgon dag i början på september. Vad gjorde jag annars var väl att jobba, umgås med tjejerna och åkte mycket bil med JOhanna och Pernilla. Festade hos Viktoria och massa annat trevligt.
 
 
Oktober. - For iväg med Frida Micaela och Pernilla en helg och bodde i en jätte mysig stuga bortanför sunderbyn i skogen. Festade en heldel och fick ett nytt jobb som senare gjorde mig arbetslös. 
 
 November. - Den värsta månaden på hela året, som jag ganska nydligen skrivit om. Panikångesten kom nästan varje natt. Inga pengar och arbetslös. Bråkade med kommunen och facket. Utan resutat. Tackar för att jag fick bo hos Johanna.
 
 
December. - Umgåtts mycket med Sara och Johanna, fått min en inkomst och börjat må bättre. Firat jul och haft riktigt roligt med mina vänner. Även insett att jag kommer skippa vissa personer inför kommande år och hittat mer självförtroende. Firat lilla julafton med tjejerna och varit på födelsedagsfest.
 
 
 
ett år där jag lärt mig vem som är äkta och inte, lärt mig att inte ta skit från nån och fimpat idioter. Lärt känna många nya fina människor och ägnat tid åt dom som ägnar tid. Ett BRA år egentligen. 
 
Allmänt | | Kommentera |

tjenare.

Sen sist har det faktiskt hänt ganska mycket.
 
Jag har börjat få en inkomst källa, inte den bästa och inte är det många kronor till över, men nu behöver jag inte ha den ångesten. Mest troligt har jag också fått ett jobb i februari, men ska inte gå in på det med tanke på att ingenting är hundra än, och vill inte gå ut med information som kanske stämmer. 
 
 
Jag har julbakat med Sara och hennes lillasyster, vi gjorde extrema fula men grymt goda pepparkaks muffins, och närmare 100 lussebullar. Det var kul.
 
Uppesittarkvällen drog jag till storasyster där hon och Tomas bjöd på ett sjuvsmak av julmaten. Vi spelade bingo utan vinst och hade grymt trevligt trots trötta ungar. Vi åt godaker drack glögg och julrimmade.
 
 
 
Hade en fantastisk fin jul med dom jag älskar mest i världen, tyvärr var inte alla syskonen hemma men att vi bara var familjen var riktigt mysigt. Plus att vi fick äran att ha alla syskonbarn på samma jul, det händer inte ofta. Jag fick fina presenter och jag är riktigt nöjd.
 
På kvällen blev det vidare till storebror en sväng för att inte långt efter dra till Saras pappa där vi blev några stycken. Kanske inte riktigt min favvokväll det här åtet, men tur jag hade några där som jag tycker om massvis som alltid får mig att le då jag bara vill säga något dumt. Blev en utgång på kalles där jag hade mycket kul, träffade många jag kände och det var kanonroligt.
 
På after xmas for jag till Sara där vi åt pizza, spelade sällskapspel, spelande en liten julklappslek, drack litegrann och bara hade det trevligt. Jag verkligen diggar dessa människor. Blev en lugn och skön kväll och då dom andra drog ut så gjorde jag kväll.
 
Igår for jag och Elin på Golden Dragon, var riktigt gott och trevligt. Sen for vi ut och rattade och surra, innan vi for till Mattias där han och June var. Vi surrade ett tag innan hemgång.
 
Idag har jag och Sara varit och nyårshandlat, blir en trerätters middag med någon form av löjromstoast, oxfile och pannacotta till efterätt, simpelt men så himla gott. Vi blir nio kanske tio stycken som ska spela spel, leka lekar och bara surra, dricka lite och ha ett fantastiskt nyår. 
 
Hoppas alla har haft en bra jul och kommer få ett fantasktiskt nyår. Vi hörs 2018. Puss och kram.
Allmänt | | Kommentera |

Panikångest.

Vet att det bara är några timmar sen jag uppdatera sist. Men nu då jag satt på bussen fick jag nån panikångest attack. Hela jag vill bara gråta ut och skrika så högt jag kan. 
 
Slog mig för första gången sen jag blev arbetslös att ekonomin är på noll, jag har inget jobb eller betald sysselsättning överhuvudtaget. Jag vet inte vad jag ska göra här näst. Snart är det jul och nytt år, hade inte önskat att fira in det nya året på det här sättet. och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
 
snart är alla mina besparningar slut och jag vet inte hur jag ska lösa det här. Jag har fullständig panik.
 
Jag kan inte ens gå ut och äta för att det känns som att det är fel. Jag kan inte ta en grogg utan att det känns som att alla dömer. Jag kan inte göra nånting, jag kan bara sitta här och vänta på svar. 
 
vilket pissigt liv.
Allmänt | | Kommentera |
Upp